Evenementen

Herfstproeverij

zondag 14 oktober 2018
14.00 – 17.00 uur
Appelcafé Gruun – Zijveling 1 – Ommeren

Proef met je vrienden de mooiste herfstwijnen! En dat allemaal onder het genot van een hapje en de fijne krakende sound van vinyl. Zoek je favoriete plaat bij een mooi glas en geniet bij een knisperend kampvuurtje. Dit alles in en rondom het gezellige Appelcafé Gruun. Reserveer nu! info@wijnenvinylmobiel.nl

Wijn wordt per glas (v.a. € 3,50) en per fles (v.a. € 18,00) geschonken.Daarnaast zijn er diverse lekkernijen tegen scherpe prijzen verkrijgbaar.

Winterfair

zaterdag 3 en zondag 4 november 2018
10.30 – 16.00 uur
Kasteel Hoekelum – Edeseweg 124 – Bennekom

Differenzz Events organiseert voor de 4e keer dit sfeervolle evenement. En de W&V Mobiel mag daar op het “foodplein” een lekker glaasje edel druivensap verzorgen uiteraard met een plaatje van vinyl.

Wat kun je verder verwachten?
genoeg leuke kraampjes –
uitgebreid aanbod deelnemers met food- en non-food –
gezellige sfeer op een geweldige locatie –
ontmoet ook de deelnemers in het Kasteel –
onze eigen ‘kunstgalerie’ in het Koetshuis –
gratis entree –

Meer info op www.differenzz.nl/winterfair

Kerst & Wildfair

zondag 9 december 2018
11.00 – 17.00 uur
Kasteel Doorwerth – Fonteinallee 4 – Doorwerth

Proef de kerstsferen begin december voor inspiratie tijdens de feestdagen zelf. Reeds voor de 7e keer mag de Lions Club dit prachtige evenement op zijn naam schrijven.

Wijn mag natuurlijk niet ontbreken en vooral een stevig glas rood voor de aankomende winter! Of misschien wel een glaasje Glühwein als Koning Winter zoals in 2017 vroeg van zich laat horen.

social_facebook social_instagram