Agenda

Friday Wines

18 okt – 15 nov # 19.00 – 23.00 uur
Zuster Margaux – Kleine Haag 2 – Amersfoort

Na de zonnige voorjaars – en zomer edities gaan we door in de herfst bij Zuster Margaux. Proef een lekker glaasje, neem een lekker hapje en zoek in de kratten vol vinyl je favoriete plaat uit! Zo krijg je een mooie blend van sounds en smaken.

Wijn & Vinyl @Downtown

zaterdag 16 november
17.00 – 22.00 uur
Downtown – Tuinstraat 133 – Veenendaal

Een plek van ontmoeting… een gezellige, gezamenlijke huiskamer… dat is wat DownTown wil zijn. En wat past daar beter bij dan een plaatje van vinyl met een lekker glas wijn?!

Daarom wordt op 16 november de minimobiel opgebouwd voor een gezellige avond in dit voormalige monumentale kerkgebouw in hartje Veenendaal. Maak een keuze uit de diverse wijnen van Le Baril, neem een daghap of een hapjesplank van Downtown en kies een plaat uit de bakken vol vinyl van de Wijn & Vinyl Mobiel.

Voor de mannen gaan de Barbier Kerels met je baard of snor aan de slag terwijl de dames een leuk cadeau uitzoeken in De Winkel. Voor de kids is het speelparadijs ook geopend dus neem gerust je kroost mee!

Vrije inloop – geen reservering nodig – gratis toegang.

Kerst & Wildfair

zondag 8 december
11.00 – 17.00 uur
Kasteel Doorwerth – Fonteinallee 4 – Doorwerth

Laat je verleiden door de geur van versgebakken brood uit de houtgestookte broodoven en ontdek deze prachtige locatie en geniet van al het moois dat de aanwezige exposanten te bieden hebben.

Onderweg neem je een lekker glaasje wijn bij de Wijn & Vinyl Mobiel en kies daarbij je favoriete (kerst)plaat uit! Ook is het mogelijk om wijn in te slaan voor thuis.

social_facebook social_instagram