Agenda

Wintermarkt Ederveen

vrijdag 13 december
16.00 – 21.00 uur
Ederveensedag – Marktplein – Ederveen

Op een sfeervol aangekleed marktplein vind je diverse kramen met cadeauartikelen, woonaccessoires, winterkleding, kerstversiering en groendecoratie. Tevens zullen de BBQ helden van Vuur & Rook de inwendige mens verzorgen.

Luister ondertussen naar de krakende sounds van vinyl en geniet van een glas wijn terwijl de kids speculaaspoppen versieren of een ritje maken in de arrenslee!

Friday Wines

vrijdag 20 december
18.00 – 22.00 uur
Zuster Margaux – Kleine Haag 2 – Amersfoort

Relaxed de kerst in!

Proef een lekker glaasje, neem een lekker hapje en zoek in de kratten vol vinyl je favoriete plaat uit! Zo krijg je een mooie blend van sounds en smaken.

Wijn & Vinyl @Downtown

vrijdag 27 december
17.00 – 21.30 uur
Downtown – Tuinstraat 133 – Veenendaal

Na de aftrap van Wijn & Vinyl @Downtown op zaterdag 16 november is de gelijk een nieuwe datum geprikt: “3e kerstdag”.

In de “huiskamer” van Veenendaal kun je weer kiezen uit een verrassend aanbod wijn en zoek je tevens een lekker plaatje uit.

De mannen laten ondertussen hun baard of snor behandelen bij Kerels Barbiers, de kids spelen in de speelhoek terwijl de dames lekker genieten van hun verdiende rust na alle feestdagen perikelen.

Vinyl Saturday Pré New Years Eve Party

zaterdag 28 december
20.00 – 01.00 uur
Heeren van de Wijnbar – Vingerhoekhof 19L – IJsselstein

Een traditie op de laatste zaterdag van het jaar: swingend het jaar uit! Onder het genot van een goed glas wijn en de lekkere plaatjes van Gio, Keessie en Nout.

Natuurlijk wordt ook de inwendige mens goed verzorgd door de lekkernijen van Joris en Nick en hun team!

Oesters & Bubbels

zondag 29 december
14.00 – 22.00 uur
The Doctor & Taste – Markt -Wageningen

Taste en The Doctor Wageningen organiseren een heerlijk & gezellig samen zijn; “Oesters en Bubbels” met lekkere muziek van de Wijn & Vinyl Mobiel.

Smul deze dag van de diverse lekkernijen, drankjes, muziek maar bovenal van een sfeervolle ambiance in een setting van vintage trucks. Ongedwongen genieten tussen de feestdagen door !

social_facebook social_instagram